About

Ние сме млад и предприемчив екип, който се е посветил на това да разкрие пълния потенциал на човешката физика.
Вярваме в това, че човек има неограничен потенциал, както физически така и умствен.
Нашата мисия е да вдъхновяваме хората с личен пример, да им покажем как могат да имат красиво, здраво и най-вече функционално тяло, което да им служи в реалния живот.

Пускане на видеото

Всичко започна през 2016г., когато двама души жадни за развитие се запознаха в една трудна и тежка ситуация. Това са основателите на Крос Спорт – Теодор Иванов и Дилян Стоянов. И двамата бяха претърпели неотдавна неприятни контузии.

Дилян беше скъсал кръстна връзка на коляното, за чието лечение са необходими 2 години пълно възстановяване. Теодор с невралгия на гърба, при която лекарите не му даваха голяма надежда за скорошно възстановяване. Докато повечето хора биха го приели, като нещо за което не могат да направят нищо, момчетата се мотивираха да поемат контрол над събитията. Започнаха да обменят дългогодишния си всестранен опит, който са натрупали от различни спортове, които бяха практикували. Ползата от това бе, че те целенасочено продължиха да обогатяват знанията си, за да се възстановят напълно от травмите си. 

Учейки се от различни източници на информация, като курсове, книги и интернет, те изградиха собствената си система Крос Спорт, с чията помощ се възстановиха напълно. Крос Спорт се насочи към постигането на здраво и красиво тяло, което да улеснява и подобрява живота на хората по един забавен и различен начин. 

Основата на системата крос спорт е самото движение!

Какво се случва в 21 век, епохата на технологиите и информациите?

Технологиите се развиват все повече и от нас се изисква все по-малко движение. Последствията са , че спираме да използваме тялото си по предназначение.

Костенурката е с твърда черупка, за да има къде да се скрие и да оцелява, а на нас са ни дадени жилести мускули, яки кости и гъвкави стави, за да можем да растем, да ходим, да тичаме, да се движим и по този начин да оцеляваме и развиваме. 

Движението е абсолютно решаващо за функционирането на тялото и за общото добро състояние.

Някои от вас ще си кажат: “Аз се движа много.. постоянно съм накрак” 
Реалността е, че колкото и много да се движиш, ако то е рутинно, като използваш едни и същи движения ежедневно, то не е пълноценно. 

Защото тялото има

НАД 600

мускула

ако те не биват натоварвани всестранно и редовно, то те започват да атрофират-умират!
Това води до загубата на костно-мускулните функции на тялото. От там се започват и неприятните неща, като скованост, болки и в най-лошите случаи дори и инвалидност. 

txt

обща снимка

създадохме системата Крос Спорт защото в нея

Комбинираме различни спортове и модели на движение, целящи физическо развитие, здраве и красота

Инструкторите:

Теодор Иванов
Треньор
Теодор Иванов
+359 89 601 31 22
Петко Кънев
Треньор
Петко Кънев
+ 359 89 344 07 01

Бъди пръв

Пиши ни, за да получаваш най-новото ни съдържание